Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Angol klubok érdeklődnek a Juventus amerikai középpályásáért – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint két angol klub is érdeklődik az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő Juventus amerikai válogatott középpályása, Winston McKennie után. 

(Photo by Francesco Scaccianoce/Getty Images)

Az átigazolási hírekben mindig jártas Fabrizio Romano információi szerint az Aston Villa és a Bournemouth is érdeklődik a Juventus középpályása, Winston McKennie után.

A hírek szerint az Aston Villa pár nappal ezelőtt már fel is kereste a torinói klubot, hogy feltérképezzék, milyen módon tudnák leigazolni az amerikai válogatott játékost, de a Bournemouth is szívesen lecsapna rá. Előbbi klub menedzsere, Unai Emery állítólag nagy rajongója a játékosnak, aki szintén szimpatizál a spanyol edzővel. McKennie leigazolása azért is lehet csábító az angol klubok számára, mert a Juventus nagyjából 18 millió eurót kérne a játékosért.

McKennie 2020-ban először csak kölcsönben szerepelt a Juventusban a Schalkétől , majd ezt követően végleg megszerzett a középpályást. A játékos eddig 92 mérkőzésen 13 gólt és 4 gólpasszt jegyzett a torinói gárdában.