Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Már januárban távozhat az Atlético Madrid védője – sajtóhír

A Matracosok vezetőedzője, Diego Simeone nem tart igényt több játékosára sem a hírek szerint, ezért azokat távozásra bírnák, ebbe tartozik bele egyik középhátvédje is.

(Photo by David S. Bustamante/Soccrates/Getty Images)

Az Atlético Madrid átadólistára tette Felipét, akire már nem számítanak a szezon hátralévő részében az átigazolásokban jártas Fabrizio Romano értesülései szerint. A rutinos középhátvéd szerződése ráadásul jövőnyáron lejár, ezért most el kell adniuk, ha némi pénzt szeretnének belőle látni.

A hírek szerint a Wolverhampton már korábban is megkörnyékezte a 33 éves játékost és komolyan gondolják a leigazolását. Az angol csapat mellett érdeklődik több brazíliai gárda is, többek között egykori klubja a Corinthians vagy a Cruzeiro is.

Felipe 2019-ben csatlakozott a madridi alakulathoz a Portótól 20 millió euróért cserébe, azóta 112 mérkőzésen kapott lehetőséget Diego Simeonétől, amelyeken védő létére sikerült szereznie 4 gólt is. A jelenleg futó szezonban viszont 3 találkozón léphetett pályára minden versenysorozatot figyelembe véve, de azokat legalább végigjátszotta a brazil védő.

Az Atlético Madrid emellett Matheus Cunhától már megvált, a támadó a Wolverhamptonhoz igazolt, továbbá szó esett még Thomas Lemar és Joao Félix távozásáról is, utóbbi iránt a Chelsea és az Arsenal mutat komoly érdeklődést a hírek szerint.