Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ronaldo miatt távozhat az Al-Nasszr válogatott támadója – sajtóhír

Szaúdi sajtóinformációk szerint a portugál világsztár érkezése miatt megpecsételődött a rutinos kameruni támadó sorsa a csapatnál…

(Photo by Visionhaus/Getty Images)

A szaúdi al-Rijád nevű lap szerint szerződést bontott a szaúdi Al-Nasszr vezetősége szerződést bontott Vincent Aboubakarral, hogy regisztrálni tudja játékoskeretébe az egy hete szerződtetett világsztárt, Cristiano Ronaldót. A szaúdi élvonalban ugyanis a légiósokra külön szabály vonatkozik, egy csapatban maximum öt külföldi labdarúgó szerepelhet, ezért kellett helyet felszabadítaniuk.

A 30 éves kameruni válogatott támadó a nemrégiben megrendezett világbajnokságon is szerepelt. Aboubakar gólt szerzett a Brazília elleni csoportmeccs hajrájában, majd mezlevétele után a második sárga lapját kapva kiállították őt. A rutinos gólvadász az elmúlt másfél évben 39 meccsen 13 alkalommal volt eredményes a szaúdi csapat színeiben.

Aboubakar korábban a francia Lorient, a portugál FC Porto és a török Besiktas is színeiben is megbízható ütemben termelte a találatokat.

Különösen pikáns lehet, hogy nemzetközi sajtóértesülések szerint éppen Ronaldo előző klubja, a csatárt kereső Manchester United is érdeklődik a kameruni támadó megszerzése iránt.