Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: kétgólos előnyt herdált el a Lazio – videóval

Sarri csapata két góllal vezetett hazai pályán az Empoli ellen, azonban a vendégek így is megviccelték a rómaiakat a végén…

(Photo by Paolo Bruno/Getty Images)

Csak a győzelem volt elfogadható az SS Lazio számára a Serie A 17. fordulójában, hiszen Maurizio Sarri csapata a dobogóért küzd az olasz élvonalban, azonban az Empoli hatalmas meglepetést okozva lepte meg a kék-fehéreket.

A Lazio egy mondhatni agyonnyert mérkőzést hullajtott ki a kezéből, hiszen a hazaiak az első félidő folyamán már a második percben Felipe Anderson révén megszerezték a vezetést, majd kaput eltaláló lövés nélkül tartották ellenfelüket, így dominálva az összecsapáson, hogy a második etapban is hasonlóan nyissanak a váratlan összeomlás előtt.

Zaccagni 54. percben szerzett gólját követően ugyanis a Lazio egészen a 83. percig két gólos előnyben volt, amikor is Caputo lepte meg a hazai védelmet, majd jött a hideg zuhany, amikor Marin talált be a 90+3. percben, így pontot lopva Sarri együttesétől.

Az Emplo két kapura tartó lövésből két gólt szerzett, a Lazio pedig a szezonja egyik legcsúfosabb döntetlenjét könyvelheti el a vasárnapi játéknapon.

SS Lazio –Empoli  2-2 (1-0)
Gólszerzők: Felipe Anderson (2.) Zaccagni (54.) ill. Caputo (83.) Marin (90+3)
Kiállítás:
ill.

A 17. forduló végeredményei és további programja:

Szombat:
Fiorentina – Sassuolo 2-1
Juventus – Udinese 1-0
Monza – Inter 2-2

Vasárnap:
Salernitana – Torino 1-1
Lazio – Empoli 2-2
Spezia – Lecce 0-0
18:00 Sampdoria – Napoli (Sport 2)
20:45 AS Roma – AC Milan (Sport 2)

Hétfő:
18:30 Hellas Verona – Cremonese (Sport 1)
20:45 Bologna – Atalanta (Sport 1)

A bajnokság jelenlegi állása:


Standings provided by Sofascore