Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb argentin tehetség igazol a Premier League-be – sajtóhír

Megbízható sajtóinformációk szerint mindenben megegyezés született arról, hogy a Racing Club tehetséges támadó középpályása Angliába teszi át a székhelyét…

(Photo by Gustavo Garello/Jam Media/Getty Images)

César Luis Merlo értesülései szerint a Racing Club mindenben megegyezett a PL-ben sereghajtó Southampton vezetőségével az argentin csapat tehetséges támadó középpályása, Carlos Alcaraz eladásáról. A kiszivárgott híresztelések értelmében a “szentek” 14+1 millió eurót fizetnek az új igazolásért, és jövőbeli eladási árának 15 százaléka ugyancsak nevelőcsapatát illeti.

Az Academia középpályása fiatal kora ellenére Fernando Gago nagyszerűen menetelő csapata alapemberének számít. Alcaraz 2020 januárjában mutatkozott be a profik közt. A 2021-es második kiírásban már gyakori tagja volt az első csapatnak, 18 találkozón került bevetésre. A 2022-es naptári esztendőben 42 tétmérkőzésen kilenc gólt szerzett, ugyanakkor a Boca Juniors elleni Trofeo de Campeones az ő tiszteletlen gólöröme miatt szakadt félbe, miután a nézők provokálása után az ellenfél játékosai megtámadták őt, akik közül a játékvezető annyit kiállított, hogy nem folytatódhatott a mérkőzés.

Korábban többek közt az Atlético Madrid, a Sevilla, a Juventus, az Arsenal, a Tottenham, az Inter és az AC Milan megfigyelői egyaránt figyelemmel kísérték a fejlődését.

A forrás úgy tudja, hogy Alcaraz 2027-ig szóló szerződést köt az angol csapattal, és kedden megérkezik a szigetországba az orvosi vizsgálatokra.

A Racing már meg is erősítette Alcaraz eladását, a Soton minden bizonnyal napokon belül bejelenti az érkezését.

További dél-amerikai, főleg argentin labdarúgással kapcsolatos folyamatos, naprakész hírekért kövesd rendszeresen a Futballtangó oldalt!