Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bejelentette új igazolását a Southampton – HIVATALOS

A korábbi várakozásoknak megfelelően a Premier League sereghajtója megerősítette a tehetséges argentin futballista érkezését…

(Photo by Matt Watson/Southampton FC via Getty Images)

A Southampton csapata megerősítette, hogy három és fél évre szóló megállapodást kötött az argentin Racing Club csapatától érkező 20 éves támadó középpályással, Carlos Alcarazzal.

Az Academia középpályása fiatal kora ellenére Fernando Gago nagyszerűen menetelő csapata alapemberének számít. Alcaraz 2020 januárjában mutatkozott be a profik közt. A 2021-es második kiírásban már gyakori tagja volt az első csapatnak, 18 találkozón került bevetésre. A 2022-es naptári esztendőben 42 tétmérkőzésen kilenc gólt szerzett, ugyanakkor a Boca Juniors elleni Trofeo de Campeones az ő tiszteletlen gólöröme miatt szakadt félbe, miután a nézők provokálása után az ellenfél játékosai megtámadták őt, akik közül a játékvezető annyit kiállított, hogy nem folytatódhatott a mérkőzés.

Korábban többek közt az Atlético Madrid, a Sevilla, a Juventus, az Arsenal, a Tottenham, az Inter és az AC Milan megfigyelői egyaránt figyelemmel kísérték a fejlődését.

A kiszivárgott híresztelések értelmében a “szentek” 14+1 millió eurót fizetnek az új igazolásért, és jövőbeli eladási árának 15 százaléka ugyancsak nevelőcsapatát illeti.

További dél-amerikai, főleg argentin labdarúgással kapcsolatos folyamatos, naprakész hírekért kövesd rendszeresen a Futballtangó oldalt!