Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Brazíliában folytatja a tapasztalt argentin gólvadász – HIVATALOS

A brazil bajnokságban (Campeonato Brasileiro) szereplő Fortaleza csapata a pénteki napon új támadóval erősítette meg játékoskeretét…

A brazil élvonalbeli Fortaleza a legfrissebb bejelentése értelmében két évre szóló megállapodást kötött a chilei Colo-Colótól érkező rutinos argentin csatárral, Juan Martín Luceróval.

A 31 éves támadó hazájában a Defensa y Justicia kötelékében nevelkedett, majd kipróbálhatta magát az Independientében is. Lucero ezt követően 2016-ban Malájziában futballozott a Johor Darul Ta’zim együttesében, majd az amerikai kontinensre visszatérve a mexikói Tijuana szolgálatába állt, ahonnan kölcsönben többször is argentin csapatokban szerepelt. Például 2020 és 2021 között a Vélez Sarsfield sorait erősítette, és 20 gólt lőtt a Fortín színeiben.

Egy évvel ezelőtt igazolt a chilei rekordbajnokhoz, amelynél minden sorozatot figyelembe véve 35 mérkőzés alatt 20 alkalommal volt eredményes. Lucero a chilei bajnokság előző kiírásában 26 pályára lépés során 15 gólt szerzett, mellyel a góllövőlista második helyén végzett.

A Fortaleza a brazil országos első osztályú bajnokság előző idényében a húsz csapatos mezőny nyolcadik helyén végzett, így részt vehet a Libertadores-kupa selejtezőjében.