Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ismét visszatért Dél-Amerikába a Manchester United korábbi védője – HIVATALOS

A jobboldali hátvéd egy igencsak kalandos karriert tudhat a magának, ugyanis másodjára is visszatért Dél-Amerikába két európai kitérőt követően.

A Flamengo hivatalosan is bejelentette, hogy leigazolták a Dinamo Moszkvától az uruguayi születésű Guillermo Varelát. A 29 éves labdarúgó ingyen érkezett a brazil alakulathoz, és egy 2025 év végéig szóló szerződést írt alá újdonsült csapatával.

Varela a Penarolban nevelkedett, ezt követően igazolt 2013-ban a Manchester United U21-es csapatához, majd kölcsönben szerepelt a Real Madrid Castillában is. A Vörös Ördögök első számú keretében 11 mérkőzésen léphetett pályára. Ezt követően megjárta kölcsönben az Eintracht Frankfurtot is, majd visszatért 2017-ben a Penarolhoz. Két éve elteltével a Köbenhavnhoz igazolt, ahonnan előbb kölcsönbe, majd végleg a Dinamo Moszkvához került. Az orosz alakulat is először kölcsön adta őt a Flamengónak a nyáron, majd ingyen elengedték őt a brazilokhoz.

A 29 éves védő emellett bemutatkozhatott az uruguayi válogatottban is, amelynek színeiben összesen 12 alkalommal léphetett pályára, de ebből 5 mérkőzést a 2018-as és 2022-es világbajnokságon játszott.