Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Visszatérhet a Ferencvároshoz a kölcsönadott támadó

Miután csapata nem vitte el a téli edzőtáborba, egyre valószínűbb lehet, hogy visszatér a Ferencvároshoz a kölcsönadott támadó…

Az aktuális cseh bajnok Viktoria Plzen a mostani szezont megelőzően vette kölcsön Fortune Bassey-t a Ferencvárostól, azonban a nigériai támadó nem találta meg számításait a csapatnál. Csapata nem vitte el Bassey-t a téli edzőtáborba, aki így idő előtt visszatérhet a kölcsönből a zöld-fehérekhez.

A 24 éves támadó az ősszel mindössze 322 perc játékidőt kapott, s csupán egy gólt szerzett 18 pályára lépés alatt. A cseh bajnokságban első helyen álló együttes szerdán elutazott a benidormi edzőtáborba, ahol egyébként a Ferencváros is készül, de Bassey nem tartott a kerettel.

A cseh bajnokság korábbi gólkirályát a Fradi egy évvel ezelőtt szerezte meg, a csapat színeiben két gólt szerzett tavaly tavasszal, majd a nyári BL-selejtezőkön ugyancsak kétszer volt eredményes. Bassey korábban a Bohemians együttesében, majd az Olympia Radotínban szerepelt, később a másodosztályú Ustí nad Labem felé vette az irányt Csehországon belül.