Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Visszatért hazájába az európai csapatokat is megjárt kolumbiai zsugás – HIVATALOS

Miután az előző naptári esztendő végeztével elköszönt előző klubjától, aláírt új csapatához a tapasztalt kolumbiai középpályás…

(Photo by Manuel Cortina/SOPA Images/LightRocket via Getty Images)

A River Plate csapatától távozó kolumbiai középpályás, Juan Fernando Quintero a továbbiakban hazájában, az Atlético Júnior együttesében folytatja pályafutását.

A 29 éves középpályás először 2018 és 2020 között állt az argentin rekordbajnok  alkalmazásában. Tagja volt a 2018-as Libertadores-kupát elhódító együttesnek, méghozzá éppen egy óriási gólt lőtt a Boca Juniors elleni finálé visszavágójának hosszabbításában. Tavaly februárban a kínai Shenzen labdarúgója lett, ahonnan idén januárban tért vissza a “milliomosokhoz”. Quintero a második pauzája alatt 36 mérkőzésen hét gólt és nyolc előkészítést regisztrált csapata színeiben. Különösen az első szerepvállalása idején rendkívül fontos szereplőnek bizonyult.

A nagyszerű átlövésekkel bíró középpályás annak idején Európában is kipróbálhatta magát, a 2012-2013-as idényben a Pescara labdarúgója volt, majd hat éven át az FC Porto alkalmazásában állt, de jobbára tőlük kölcsönben szerepelt.

Quintero hazájbáan azelőtt az Envigado és az Atlético Nacional csapatait erősítette.