Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hosszútávú szerződést írhat alá a Manchester United fiatalja – sajtóhír

A Vörös Ördögök vezetőedzője, Erik ten Hag, de a klub vezetősége is mindenképpen szeretné, ha maradna a támadó a csapatnál.

(Photo by Matthew Peters/Manchester United via Getty Images)

A Sky Sports értesülései szerint a Manchester United és Marcus Rashford között megállapodás született és meghosszabbítja szerződését a játékos. Az angol támadó jelenlegi kontraktusa 2023-ig szól a Premier League rekordbajnokával, azaz ha nem újítanak vele, akkor jövőre ingyen hagyhatja el a klubot. A forrás szerint pedig döntött a 25 éves támadó: hosszabbít és hosszútávra ír alá.

Rashford a manchesterieknél nevelkedett, itt járta végig a ranglétrát 7 éves kora óta. A felnőtt keretbe 2016-ban került fel, azóta pedig hol a kezdőcsapat tagja volt stabilan, hol pedig a kispadról szállt be többnyire, ez edzőként változó volt. A jelenleg futó szezonban élvezi Erik ten Hag bizalmát, 26 találkozón jutott szóhoz, ezt pedig 16 góllal és 6 gólpasszal hálálta meg a csatár. A remek formában lévő támadó minden versenysorozatot figyelembe véve 329 tétmérkőzésen léphetett pályára a Manchester Unitedben, amelyeken 109 gólt és 63 gólpasszt jegyzett.

Az  51-szeres angol válogatott labdarúgó pazar formáját mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy a világbajnokságot követően 7 tétmérkőzésen léphetett pályára a Vörös Ördögöknél, amelyeken 8 gólt és 3 gólpasszt jegyzett.