Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Chelsea: újra “bankot robbanthatnak” a londoniak! – sajtóhír

Vélhetően a korábbi Brighton-menedzser, a londoniakat jelenleg irányító Graham Potter kérésére, a hírek szerint a Chelsea újabb hatalmas anyagi áldozatot hozhat, ezúttal Moisés Caicedo megszerzéséért. 

Legutóbb még Declan Rice szerepelt a Chelsea középpályás-listájának élén, azon a listán, amelyen az angol lapok szerint hasonlóan előkelő helyen szerepel a fentebb említett Caicedo neve is.

A 21 esztendős ecuadori középpályás posztján az egyik legjobbnak számít a ligában, ahol fiatal korát meghazudtoló érettséggel futballozik, ereje tejében.

A Graham Potter által jól ismert játékos piaci értékét már közel 40 millió euróra taksálják (forrás: Transfermarkt), ugyanakkor figyelembe véve 2025-ig szóló szerződését – és a Chelsea anyagi lehetőségeit (lásd. Mikhalo Mudrik 100 millió eurós vételára) – szinte borítékolható, hogy ennél jóval magasabb összegért kész elengedi őt a Brighton, amely történjék bármi, hatalmasat ‘kaszálhat’ Caicedo jövőbeni eladásából, figyelembe véve, hogy mindössze 5 millió euróért szerződtették nevelőegyesületétől, az Idependiente együttesétől.