Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az Arsenal és a Chelsea is a West Ham középpályását akarja – sajtóhír

Angol sajtóértesülések szerint két Premier League-klub, név szerint az Arsenal és a Chelsea is kiszemelte magának a West Ham United angol középpályását, Declan Rice-t. 

(Photo by James Gill – Danehouse/Getty Images)

Az angol Daily Mail információi szerint az Arsenal és a Chelsea is meg szeretné szerezni a nyáron a West Ham játékosát, Declan Rice-t. Az Ágyúsok hajlandóak lennének akár a klub átigazolási rekordját is megdönteni a védekező középpályásért, mivel a Kalapácsosok 100 millió font körüli összeget szeretnének kapni a játékosért. Az Arsenal legnagyobb átigazolási összege eddig 72 millió font volt, amit Nicolas Pepé szerződtetéséért fizettek.

Azonban a Chelsea is szívesen látná a sorai között a 24 éves angol játékost, bár ők most erősítettek a középpályán Mihajlo Mudrikkal, ráadásul Joao Félix leigazolásával is beelőzték az Arsenalt. Az észak-londoni klub épp emiatt reménykedik abban, hogy nyáron ez az igazolás végre összejön nekik.

Rice a West Ham saját nevelésű játékosa, a felnőtt csapatban pedig 2017 óta játszik. A jelenlegi szezonban 25 mérkőzésen lépett pályára minden sorozatot figyelembe véve a West Ham színeiben, amelyeken 1 gólt és 3 gólpasszt is jegyzett.