Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az argentin középpályás elárulta, mivel győzték meg Messit a folytatásról

Az argentin válogatott egy hónappal ezelőtt hódította el a világbajnokságot, miután a katari torna döntőjében tizenegyesekkel felülmúlta Franciaországot…

(Photo by Simon Bruty/Anychance/Getty Images)

Lionel Messi után az argentin válogatott középpályása, Leandro Paredes is megosztotta gondolatait az elmúlt egy hónapról és a világbajnokságról a TyC Sports részére adott hosszabb interjúban:

“A győzelem pillanatában csak annyi jutott eszembe, hogy világbajnokok vagyunk. Leo mindannyiunkat megölelt és mindenkinek megköszönte, hogy megadtuk neki ezt az örömet. Valahányszor beszélek erről, libabőrös leszek és sírni tudnék.”

Paredes azt is őszintén elárulta, hogy mivel győzték meg Lionel Messit és Ángel Di Maríát a válogatottbeli szereplést folytatásáról: “Annyira szenvedtek és küzdöttek, hogy ezt elérjék, hogy őrültség lenne most elhagyni. Megérdemlik, hogy a pályán lévők világbajnokként ismerjék el őket. Csak ennyit mondtunk nekik közvetlenül a döntő után.”

A Juventus középpályása a posztján fennálló egészséges versenyről beszélt: “Guido Rodríguezzel évek óta versenyeztünk a posztért, aztán jött Enzo Fernández és Alexis Mac Allister. Brutális formában voltak mindketten a tornán. Tudtuk a bennük rejlő potenciált, de nem játszottak sok meccset a válogatottban, viszont kiváló világbajnokságot játszottak, kihagyhatatlanok voltak. Óriási melót végeztek, sokat köszönhet nekik a válogatott.”

Paredes azt is elárulta, hogy véleménye szerint a mexikóiak és a hollandok elleni győzelmek voltak a legfontosabbak a tornán, melyek valódi mérföldkövet jelentettek a vb-cím felé vezető úton.

 

További dél-amerikai, főleg argentin labdarúgással kapcsolatos folyamatos, naprakész hírekért kövesd rendszeresen a Futballtangó oldalt!