Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BRÉKING: zebracsíkosra vált a Manchester United! – sajtóhír

Őrületes dizájnt dobhat be az Adidas a Manchester United számára. Állítólag a német gyártó fekete-fehér csíkozású mezzel fogja ellátni a következő idénytől az angol rekord bajnokot. Részletek alább!

Nem kell megijednie a Manchester United szurkolóinak, természetesen a legendás vörös mez lesz a továbbiakban is a klub egyik fő ismérve, mint a hazai garnitúra leválthatatlan része. Sőt, még csak nem is a vendégszereplésekkor használt eshetőség lesz a képeket szereplő termék, „csupán” vész esetén, harmadik lehetőség lesz a használata.

Természetesen többször is sor fog kerülni a bevetésére, mintegy reklámozva az újabb megvásárolható terméket, amivel klub egy kicsit hozzátehet a bevételeihez. A mez igencsak emlékeztet a Newcastle United emblematikus hazai trikójára, ám nem szabad elfelejteni, hogy jó száz éve a sportág hajnalán, gyakrabban előfordult, hogy csíkos mezben léptek pályára a csapatok a könnyebb megkülönböztetés jegyében.

Hivatalos kép egyelőre nincs, csupán a Footyheadlines blog által közzétett „fake” elképzelések. Egyelőre ugyanis még túl korai lenne a következő szezon garnitúráit bemutatni, lévén egyelőre még a 2022/23-as idény termékeit kellene milliós nagyságrendben értékesíteni.