Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Görögország: hazai pályán szaladt bele méretes pofonba a listavezető

A görög bajnokság (Super League) 19. fordulójának vasárnapi rangadóján az éllovas Panathinaikosz az üldöző PAOK Szaloniki gárdáját látta vendégül…

Az előzetesen vártnál jóval simább eredménnyel zárult a görög rangadó, hiszen a PAOK Szaloniki 3-0-s győzelmet aratott a listavezető Panathinaikosz vendégeként. Az első félidőben a Pana hiába próbálta dominálni a találkozót, a mezőnyfölény a helyzetek számában nem mutatkozott meg, a gólokéban pedig főleg nem. A veszélyesebb lehetőségek rendre a PAOK előtt adódtak és nem sokkal a szünet előtt egy öngóllal a vezetést is megszerezték. A fordulást követően a vendégek végképp padlóra küldték a zöld-fehéreket, hiszen hat perc alatt újabb két gólt vittek be, végképp eldöntve a három pont sorsát.

A sokáig veretlen Pana az utolsó három fordulón belül már másodszor kapitulált, miután két héttel ezelőtt a jelenleg őket egyetlen pont hátrányból követő AEK Athéntól is kikapott.

A listavezető új magyar igazolása, Kleinheisler László egyelőre erre a mérkőzésre sem lett benevezve, így a debütálása továbbra is várat magára.

Panathinaikosz – PAOK 0-3 (0-1)
Gólszerzők:ill. Perez (44. – öngól), Zivkovic (46.), Konstantelias (52.)

A bajnokság aktuális állása


Standings provided by Sofascore