Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Átigazolások: Európába tart a mexikói válogatott kiválósága! – sajtóhír

Lapértesülések szerint az eddig csak hazájában a Tijuana majd jelenleg Pachuca együtteseinél futballozó Luis Chavez európai karrierbe kezdhet. 

A 27 esztendős középpályást a beszámolók szerint nagy erőkkel csábítja az FC Porto együttese, amely már jelezte is vételi szándékát a Pachuca együttesének, és kész 8-10 millió eurót is fizetni a játékosért.
A Transfermarkt által jelenleg 8 millió euróra taksált remek rúgótechnikájú (mindezt, ahogyan az a fenti videóban is látszik, a katari világbajnokságon is bizonyította – a szerk.) játékost a portugálok már januárban megszereznének.

A mexikói sajtó szerint Chavez nagy álma teljesülhetne egy európai szerződéssel, így lényegében a Pachuca döntésén múlik, hogy elengedik-e a 12-szeres válogatott kulcsemberüket.

A Porto esélyeit növelheti, a két klub közötti jó kapcsolat, amelynek jó példája korábbról Héctor Herrera klubváltása: A már 32 esztendős, Luis Chavezhez hasonló poszton szereplő játékos miután 2013-ban elhagyta hazáját,  hat éven át az FC Porto meghatározó játékosává (245 meccs / 35 gól / 35 gólpassz Herrera portói mutatói – a szerk.) és a szurkolók egyik nagy kedvencévé vált.