Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Átigazolások: izraeli tehetség kerülhet Salzburgba! – képpel

A fiatal tehetségek feltérképezésében és szerződtetésében mindig is élen járó Red Bull Salzburgtól ezúttal egy izraeli fiatalember, Oscar Gloukh kaphatja meg a nagy áttörés lehetőségét. 

A hazája egyik legnagyobb ígéretének tartott 18 esztendős játékos jelenleg nevelőegyesületénél, a Maccabi Tel Aviv gárdájánál futballozik, ahol az elmúlt tavasszal kapott profi szerződést (2025-ig szólt – a szerk.) a felnőttek között.

Az idei szezonban a legjobban magát egy támadó középpályás szerepkörében otthonosan érző tehetség 22 tétmérkőzésen szerepelt már a csapatban, 6 gólt és 7 gólpasszt kiosztva, amivel az izraelinél magasabban jegyzett bajnokságokban szereplő klubok figyelmét máris felkeltette.

A legkomolyabb érdeklődőnek az a Read Bull Salzburg tűnik, amely már fel is vette a kapcsolatot a Maccabival, és kész kivásárolni szerződéséből a játékost.

A hírek szerint a jelenleg 4,5 millió euróra taksált (Transfermarkt) fiatalért a becsült ár közel dupláját is kész kifizetni a salzburgi klub, amely még a téli átigazolási piac hátralévő napjaiban szeretne pontot tenni az átigazolás végére.