Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Átigazolások: “Lewandowski az MLS-ben akar játszani!”

Hangzatos kijelentést tett az észak-amerikai profi labdarúgó-ligában szereplős Charlotte FC lengyel játékosa, Karol Swiderski honfitársa, Robert Lewandowski jövőbeni ambícióit illetően. 

(Photo by Nick Potts/PA Images via Getty Images)

Swiderski szerint ugyanis a 34 esztendős csatársztár már nem egyszer érdeklődött nála az MLS-ről, ahol szerinte Lewandowski még a karrierje vége előtt szívesen futballozna.

“Lewy már többször kérdezősködött az MLS-ről. Természetesen nem állíthatom biztosan, hogy ide is igazolna, de a beszélgetéseink alapján úgy gondolom, hogy igen is foglalkoztatja a gondolat.” – idézi az MLSsoccer.com Swiderskit.

“Lewy egy élő legenda, és nem csak Lengyelországban. Rengeteg gólt szerez, az emberek pedig imádják őt. Óriási dolog lenne az MLS-nek az ő jelenléte. Nagyon örülnék, ha itt futballozna, és így találkozhatnánk újra a pályán.” – tette még hozzá a 26 esztendős lengyel játékos, aki 2022 januárja óta futballozik a Charlotte-nál, de mint mondta, nagyon szereti az amerikai életet, és ezzel szerinte Lewandowski is így lenne.