Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Kulcsjátékosával hosszabbított szerződést a Newcastle United! – Hivatalos

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Newcastle United együttese hivatalos oldalán bejelentette, hogy szerződést hosszabbított védőjével, Kieran Trippierrel.

(Photo by Serena Taylor/Newcastle United via Getty Images)

A Newcastle United gárdája a tegnap esti órákban hivatalos közleményt adott ki, amelyben bejelentette, hogy hosszabb távra magukhoz láncolták Kieran Trippiert. A 32 éves védő tavaly januárban érkezett a “Szarkákhoz”, akik az Atletico Madridtól szerződtették őt 14 millió euróért. Az angol játékos a kezdetektől kulcsjátékossá nőtte ki magát a csapatban, a mostani szezonban pedig már a csapatkapitányi feladatokat is ellátja. A hosszabbítás értelmében Trippier 2025 nyaráig marad a Newcastle játékosa, a hivatalos bejelentés után pedig alábbiakat mondta:

Nagyon boldog vagyok, hogy új szerződést írtam alá. Nagy hálával tartozom a menedzsernek, a szurkolóknak és a családomnak. Amikor ide igazoltam, már az első pillanattól kezdve meleg fogadtatásban részesültem és nagyon segítőkész volt mindenki. Azzal a céllal jöttem ide, hogy segítsek a csapatnak nagy dolgokat elérni. Ez egy rendkívül pozitív pillanat és nincs olyan hely, ahol szívesebben lennék.

Kieran Trippier a Newcastle színeiben eddig 33 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 3 gólt és 6 gólpasszt jegyzett.