Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: Lautaro duplázott, az Inter legyőzte a Cremonesét! – videóval

Győzött az olasz élvonalbeli bajnokság 20. fordulójának szombati játéknapján az Inter, méghozzá a Cremonese otthonában, Lautaro Martínez duplájának köszönhetően.

(Photo by Mattia Ozbot – Inter/Inter via Getty Images)

Az előző fordulóban az Empoli ellen veszítő Inter ezúttal sem kezdett jól, hiszen már a 11. percben hátrányban került a Cremonese ellen: a hazaiak David Okereke révén szereztek előnyt. Más kérdés, hogy a milánóiak hamar reagáltak, Lautaro Martínez góljával a 21. percben kiegyenlítették a mérkőzés állását. A felek 1–1-es döntetlennel vonultak öltözőbe a szünetben.

A fordulást követően egyetlen találat született, ismét a világbajnok Martínez volt eredményes, így Simone Inzaghi gárdája fordítani tudott. A Cremonese mestere, Davide Ballardini több változtatást is végrehajtott, de a sereghajtó pont nélkül maradt.

Az Inter így is 10 pontra van a listavezető Napolitól, ráadásul utóbbi egy mérkőzéssel kevesebbet játszott. Az utolsó helyen álló Cremonese egyre nehezebb helyzetben van a Serie A tabelláján…

Olaszország, Serie A, 20. forduló
US Cremonese – FC Internazionale 1–2 (1-1)
Helyszín: Stadio Giovanni Zini; Játékvezető: Maurizio Mariani
Gólszerző: Okereke (11.), ill. Lautaro Martínez. (21., 65.)
Sárga lap: Acerbi (29.), Calhanoglu (38.)

Cremonese: Carnesecchi – Bianchetti (Bounaiuto 67.), Chiriches, Vásquez – Sernicola, Benassi, Castagnetti (Afena-Gyan 60.), Meite, Valeri – Okereke (Zanimacchia 72.), Ciofani (Dessers 60.). Vezetőedző: Davide Ballardini.

Internazionale: Onana – Darmian, Acerbi, Bastoni – Dumfries, Gagliardini, Calhanoglu (Asllani 67.), Mkhitaryan, Dimarco (Gosens 66.) – Lautaro Martínez (I. Correa 77.), Dzeko (Lukaku 77.). Vezetőedző: Simone Inzaghi.

A találkozó videós összefoglalója:

A forduló további eredményei és programja:

Péntek
Bologna 2–0 Spezia
Lecce 1–2 Salernitana

Szombat
Empoli 2–2 Torino
20:45 Atlanta – Sampdoria (TV: Sport 2)

Vasárnap
12:30 Milan – Sassuolo (TV: Sport 2)
15:00 Juventus – Monza (TV: Sport 2)
18:00 Lazio – Fiorentina (TV: Sport 2)
20:45 Napoli – Roma (TV: Sport 2)

Hétfő
20:45 Udinese – Verona (TV: Sport 2)

A bajnokság aktuális állása:

Standings provided by Sofascore