Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Valencia: korábbi spanyol válogatott szélső érkezhet már januárban – sajtóhír

Árgus szemekkel figyelik a szélső helyzetét Spanyolországban, ugyanis jelenlegi klubjával lejár jövőre a szerződése, amelyet nem szeretne megújítani.

(Photo by Matthew Ashton – AMA/Getty Images)

A Valencia a Wolverhampton támadóját, Adama Traorét szeretné leigazolni a Mundo Deportivo értesülései szerint. A 26 éves labdarúgó kontraktusa 2023-ig szól az angol alakulattal, amelyet a Farkasok megszerettek volna hosszabbítani, ő azonban egyelőre nemet mondott a megkeresésekre, így szezon végén biztosan, de már lehet, hogy télen csapatot vált, habár Julen Lopetegui a hírek szerint számít rá.

A 8-szoros spanyol válogatott szélső 2018-ban igazolt a Wolverhamptonhoz 20 millió euró ellenében a Middlesbrough-tól. Azóta 177 tétmérkőzésen bizonyíthatott a Farkasoknál, amelyeken 13 gólt és 18 gólpasszt jegyzett. Az elmúlt idény második felét pedig a Barcelonánál töltötte kölcsönben kevés sikerrel.

Adama jelenlegi piaci értékét 15 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.com, viszont januárban nyomott áron meglehet majd őt kaparintani, jövő nyáron pedig akár ingyen is.