Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

21 éves brazil középpályást igazolt a Wolves – HIVATALOS

Az angol bajnokságan (Premier League) szereplő Wolverhampton Wanderers csapata hivatalos oldalán keresztül jelentette be, hogy leigazolta a brazil Joao Gomest a középpályára. 

 (Photo by Jack Thomas – WWFC/Wolves via Getty Images)

A Wolves hivatalosan is megerősítette, hogy szerződtette Joao Gomest a Flamengo együttesétől. Az angol csapat 18,7 millió eurót fizetett a 21 éves középpályásért, aki öt és fél évre, 2028 júniusáig írt alá új klubjánál, szerződése pedig egy évvel opcionálisan meghosszabbítható.

Gomes a Flamengo saját nevelésű játékosa, és 2020 novemberében debütált a felnőtt csapatban. Minden sorozatot figyelembe véve 117 mérkőzésen lépett pályára a brazil csapatban, amelyeken 3-3 gólt és gólpasszt is jegyzett. 2022-ben Libertadores-kupát nyert, emellett pedig két brazil bajnoki címe is van 2020-ból és 2021-ből.

A középpályás Julen Lopetegui hatodik igazolása a téli transzferidőszakban Mario Lemina, Pablo Sarabia, Matheus Cunha, Craig Dawson és Daniel Bentley után.

A Wolves a tabella 17. helyén állt a spanyol edző érkezése előtt, azóta viszont sikerült kikerülniük a kiesőzónából, jelenleg pedig a 15. helyet foglalják el.