Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Roma sportigazgatója szerint most már távoznia kell az elvágyódó futballistának

Az AS Roma egykori nagy reménységének jövője továbbra sem tisztázódott, miután a középpályás benyújtotta távozási szándékát, majd visszautasította a beérkező ajánlatot…

(Photo by Silvia Lore/Getty Images)

Az AS Roma sportigazgatója, Tiago Pinto a DAZN kamerái előtt adott tájékoztatást Nicoló Zaniolo egyre kényesebbé váló helyzetével kapcsolatban:

“Nicoló elmondta nekünk, hogy szeretne távozni a klubtól, az ügynökével együtt pedig minden lehetséges követ megmozgattunk, hogy pontot tegyünk az ügy végére. Befutott az az ajánlat, amire midannyian vártunk, ám Nicoló nem volt elégedett vele. Most nehéz helyzetben vagyunk, mert ő benyújtott egy transzferkérelmet, minket pedig köt az UEFA pénzügyi szabályozása, így nem tudjuk elfogadni, hogy Zaniolo nemet mondjon, mert ha nem távozik, nem tudunk a helyére senkit sem igazolni.”

“48 óránk van még, meglátjuk hogy mi történik, de ez egy igazán nehéz helyzet a klub és minden érintett számára” – tette hozzá a sportvezető.

Eközben a városban az AS Roma-szurkolók egyre több helyen kifüggesztett molinókon tiltakoznak Zaniolo ellen és az egykori bálvány távozását követelik.

Mint ismeretes, Zaniolo visszautasította a Bournemouth ajánlatát, amely 35 millió eurót fizetett volna a szolgálataiért, az iránta a korábban érdeklődő AC Milan viszont világossá tette, hogy ekkora összeget nem fog fizetni a formán kívül játszó, egyre nehezebben kezelhető játékosért.