Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A holland listavezető is meg akarta szerezni a Ferencváros kiszemeltjét – sajtóhír

Norvég sajtóinformációk szerint a Ferencváros mellett a holland bajnokságot vezető rotterdami csapat is ajánlatot tett a norvég bajnok karmesterére…

A norvég TV2 információi szerint a holland bajnokságot vezető Feyenoord 5+1 millió eurós ajánlatot tett a Bodø/Glimtnek a norvég bajnokság előző idényének legjobb játékosának megválasztott Hugo Vetlensenért, akinek megszerzésére korábban a Ferencváros is kísérletet tett.

Vetlesen 2020 októberében igazolt a Stabaek együttesétől a Bodø/Glimt-hez, ahol 106 tétmeccsen egyaránt 28-28 gólja és gólpassza van. A tehetséges középpályásnak a hírek szerint a Bundesligából is voltak ajánlatai, a norvég klub azonban nem akarja eladni őt az év végén lejáró szerződése ellenére sem.

A fiatal középpályást 2022-ben a norvég bajnokság legjobb játékosának választották, miután az előző naptári esztendőben lebonyolított idényben 29 bajnokin 16 találatot és 12 előkészítést szorgoskodott össze. Vetlesen két gólt szerzett a Bodö BL-selejtezői során, és eredményes volt az Európa-liga főtábláján is.