Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Guardiola: “Az Arsenal sokkal jobb volt az első félidőben”

A Manchester City 3-1-re legyőzte az Arsenalt az angol bajnokság (Premier League) korábbról elhalasztott élmezőnybeli rangadójának szerda esti pótlásán…

(Photo by Julian Finney/Getty Images)

A győztes Manchester City menedzsere, Pep Guardiola elismerte, hogy a mérkőzés első félidejében az Arsenal játszott jobban:

“Az Arsenal sokkal jobb volt az első félidőben, mi nem voltunk elég erősek. Próbáltam változtatni a második játékrészben, ezáltal sokat javultunk, már a második félidő első percétől kezdve remekül és agresszíven játszottunk, kontrolláltuk a mérkőzést és végül győzni tudtunk. A bajnoki cím talán az utolsó 8-10 fordulóban fog eldőlni, még 15 meccs van hátra.”

“Csodálatos érzés a győzelem, talán a legjobb egész életemben. A Manchester City-nek nem ez a legjobb szezonja, de még így is mi vezetjük a tabellát. Ez mutatja mekkora potenciál van bennünk, így csinálják a bajnokok” – tette hozzá a City norvég csatára, Erling Haaland, aki csapata harmadik gólját szerezte a mérkőzésen.

A Manchester City ezzel pontszámban beérte az Arsenalt a Premier League tabellájának élén, de a londoniak egyel kevesebb mérkőzést játszottak.