Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Anglia: a Premier League élcsapatai hívják a berlini kulcsembert! – sajtóhír

A Goal.com beszámolója szerint az Union Berlin idei remeklésében elévülhetetlen érdemeket szerző Rani Khedira karrierje hatalmas fordulatot vehet a nyáron. 

A 29 esztendős középpályás amikor 2021 nyarán rövid távra, 2023-ig szóló szerződést kötött az Unionnal, talán ő maga sem gondolta, hogy közel két évvel később majd mekkorát léphet előre a karrierje.

A berliniek kulcsembere, az idei szezonban 30 tétmérkőzésen szereplő védekező játékos kétség kívül az Union Berlin egyik legfontosabb játékosává vált. Jelen állás szerint pedig bármennyire is szeretne vele hosszabbítani a klub, ez egyre nehezebb műveletnek tűnik.

A korábbi Suttgart -, Lipcse- és Augsburg-játékosnak ugyanis a hírek szerint egyre komolyabb ajánlatai vannak, például az angol Premier League-ből, ahonnan olyan élcsapatok, mint a Newcastle United, a Tottenham vagy a Liverpool érdeklődéséről is hallani, ahogyan a West Ham, Leicester City és Everton hármas puhatolózásáról is.

Ismerve az angol futball vonzerejét, az Union Berlinnél abban bízhatnak, hogy egy sikeres, esetlegesen Bajnokok Ligája indulással végződő tavasz végén megállapodhatnak a hosszabbításról Khedirával, aki ellenkező esetben szabadon igazolható játékossá válik.