Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Mégis kitart menedzsere mellett a Chelsea – sajtóhír

Angol sajtóértesülések szerint az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Chelsea vezetősége továbbra is kitart menedzsere, Graham Potter mellett. 

(Photo by Robin Jones/Getty Images)

Hiába jelent meg ma a hír, hogy a Chelsea két mérkőzést ad még menedzserének, Graham Potternek, az angol The Athletic úgy tudja, hogy a londoni klub vezetőséget mégsem tervezi a vezetőedző menesztését, és időt szeretnének neki adni, hogy jöjjenek az eredmények.

A döntés mögött az is állhat, hogy Potter öt évre írt alá a Chelsea-nél, miután szeptemberben elküldték Thomas Tuchelt, így elég sokat kellene fizetnie a londoniaknak a kontraktus felbontásáért, de egyébként is hosszú távon számolnak vele. Az angol szakemberre azonban egyre nagyobb nyomás nehezedik, miután a Chelsea legutóbbi 15 Premier League-meccséből mindössze két győzelmet tudott felmutatni.

A londoni kékek mindössze 23 gólt lőttek november óta minden sorozatot figyelembe véve, ami az egyik legkevesebb, ha a Premier League-et nézzük. A Tottenham elleni vasárnapi vereség után már csak a 10. helyen állnak a tabellán, 14 ponttal lemaradva a Bajnokok Ligája-indulást érő helyektől.