Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

La Liga: szerződést hosszabbított rutinos játékosával a Barcelona! – Hivatalos

A spanyol bajnokságban (La Liga) szereplő Barcelona együttese hivatalos oldalán bejelentette, hogy szerződést hosszabbított rutinos játékosával, Sergi Robertoval.

(Photo by David S. Bustamante/Soccrates/Getty Images)

Hosszú ideje téma volt a Barcelona háza táján Sergi Roberto jövője. A 31 éves futballista szerződése a mostani idény végéig volt érvényes a katalán sztárcsapatnál, de a mai nap folyamán a klub hivatalos közleményt adott ki, amelyben bejelentették, hogy a jobbhátvéd új kontraktust írt alá, ami a 2024-es szezon végéig szól. A 11-szeres spanyol válogatott játékos 2006 óta tartozik a Barca kötelékébe, és 2013 nyara óta tagja a klub felnőtt keretének. A szinte minden poszton bevethető Roberto pályafutása során már 339 találkozón pályára lépett a Barcelona mezében, amelyeken 15 gólt és 40 gólpasszt jegyzett. Az utóbbi években egyre inkább epizódszereplővé vált az edzők elképzeléseiben, ennek ellenére a felek meg tudtak egyezni a közös folytatásról.

Sergi Roberto a Barcelonával összesen 21 trófeát nyert, amelyek közül kiemelkedik a két Bajnokok Ligája siker, és a hat spanyol bajnoki cím.