Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PL: nem hosszabbítja meg szerződését a Liverpool támadója! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Liverpool együttese az idény végén el fogja veszíteni brazil támadóját, Roberto Firminót, aki nem hosszabbítja meg a szerződését a csapattal.

(Photo by Andrew Powell/Liverpool FC via Getty Images)

A Sky Sports Germany újságírója, Florian Plettenberg legfrissebb értesülései szerint eldőlt Roberto Firmino jövője a Liverpoolnál. A brazil játékosnak ugyanis az idény végén lejár a szerződése a “Vörösöknél”, és hosszú ideje téma volt az ő sorsa. Jürgen Klopp többször is úgy nyilatkozott korábban, hogy szeretnének szerződést hosszabbítani a 31 éves támadóval, de Cody Gakpo leigazolását követően ezek a hangok némileg elcsitultak. Plattenberg beszámolója alapján Firmino nemrég meghozta a döntését, miszerint az idény végén távozni fog a Liverpooltól, ezt pedig azóta közölte a vezetőséggel, valamint Jürgen Kloppal is.

Firmino még 2015-ben került a Liverpoolhoz, amely 41 millió eurót fizetett érte a Hoffenheimnek. A brazil ezt az összeget maradéktalanul meghálálta, hiszen eddig lejátszott 352 mérkőzésén 107 gólt szerzett, valamint 78 gólpasszt is kiosztott. Firmino a “Vörösökkel” emellett Premier Leaguet, FA-kupát, Ligakupát, Bajnokok Ligáját, UEFA Szuperkupát és klubvilágbajnokságot is nyert, a jelek szerint pedig az idény végén ingyen fog távozni a Mersey partjáról.