Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Légiósok: Koszta Márk mesterhármassal döntötte el a kiesési rangadót

Az izraeli bajnokság (Ligat Ha’al) szombati játéknapján vérbeli kiesési rangadót vívott egymással a bajnokság utolsó két helyezettje…

A Maccabai Bnei Raina hazai környezetben 3-2-es győzelmet aratott a Nes Tziona ellen, miután a csapat közelmúltban szerződtetett magyar légiósa három gólt szerzett. A hazai gárda az első húsz percen belül megszerezte a vezetést Koszta Márk első találatával, ám a vendégek még az első félidő vége előtt fordítani tudtak. A Maccai és a magyar légiósa azonban nem hagyta annyiban és húsz perccel a meccs vége előtt a Zalaegerszeg korábbi gólzsákja kiegyenlített, majd a 88. percben egy tizenegyestből Koszta Márk önmaga és csapata harmadik gólját is megszerezte. A hosszabbításban a vendégek tíz emberre fogyatkoztak, a hazaiak pedig újabb büntetőt rúghattak, amelyet azonban Khalaila kihagyott, így nem változott az eredmény.

A 26 éves támadó néhány héttel ezelőtt az első mérkőzésén csereként beállva volt eredményes, majd az azt követő három meccsen nem talált be a mostanáig mesterhármasáig, így öt meccsről négy találattal bír.

Maccabi Bnei Raina – Nes Tziona 3-2 (1-2)
Gólszerzők: Koszta (18., 69., 88. – a harmadikat büntetőből), ill. Usman (25.), Ben Harush (45+2.)
Kiállítva: ill. Ben Harush (90+4.)

A bajnokság akutális állása