Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Leeds United: a Chelsea középpályása a célkeresztben! – sajtóhír

A “pávák” amennyiben kitudják harcolni a bennmaradást az élvonalban, úgy a londoniak középpályása érkezhet, aki az új igazolások mellett nem számíthat sok játéklehetőségre jelenlegi kenyéradójánál.

(Photo by Eddie Keogh – The FA/The FA via Getty Images)

Szigetországi sajtóinformációk szerint a Leeds United egyik nyári átigazolási célpontja a Chelsea labdarúgója, Ruben Loftus-Cheek. A 27 éves játékos szerződése 2024-ig szól a “kékekkel”, így ha némi pénzt akarnak látni belőle, akkor a nyáron mindenképpen túl kell, hogy adjanak rajta.

A 10-szeres angol válogatott középpályás még Thomas Tuchel irányítása alatt rendre megkapta a bizonyítási lehetőséget a szezon elején, majd Graham Potter érkezésével alig-alig játszhatott. Az új érkezők következtében pedig valószínűleg még kevesebbre fog csökkeni a játékperceinek a száma, pláne, ha a nyáron újabb játékosokat fog igazolni a londoni gárda.

Loftus-Cheek a Chelsea-nél nevelkedett, amelynek első számú keretébe 2015-ben került fel. Két alkalommal adták kölcsönbe, egyszer a Crystal Palace-nak, egyszer pedig a Fulhamnek. A “kékek” színeiben minden versenysorozatot figyelembe véve 145 mérkőzésen kapott lehetőséget, amelyeken 13 gólt és 17 gólpasszt jegyzett.