Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: a West Ham támadójával erősítene az Inter! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő Inter együttese szeretné leigazolni a West Ham United támadóját, Gianluca Scamaccát.

(Photo by Rob Newell – CameraSport via Getty Images)

A legfrissebb olasz sajtóértesülések szerint az Inter együttese elkezdett támadók után kutatni, mivel jelen állás szerint a nyári átigazolási időszakban erősíteniük kell ezen a poszton. A klub vezetősége ugyanis még nem tudott megegyezni Edin Dzekoval a szerződése meghosszabbításáról, ami az idény végén fog lejárni. Ennek oka, hogy a bosnyák támadó két évre szeretne aláírni, az Inter viszont csak egy évre hosszabbítana a korosodó csatárral, így könnyen lehet, hogy az idény végén Dzeko elhagyja Milánót. A beszámolók alapján a kék-feketék pótlásként a West Ham Unitedben futballozó Gianluca Scamaccát szemelték ki, aki korábban a Sassuolo játékosaként már bizonyított a Serie A-ban. A 24 éves csatárnak ráadásul eddig nem alakul valami jól az angliai karrierje, így a hírek szerint ő is kész lenne visszatérni az olasz bajnokságba, ami kapóra jöhet az Inter számára.

Gianluca Scamacca ebben a szezonban minden sorozatot figyelembe véve 25 találkozón lépett pályára a West Ham színeiben, amelyeken 7 gólt jegyzett. Szerződése 2027 nyaráig köti a londoni klubhoz. Piaci értékét 30 millió euróra taksálja a transfermarkt.