Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

El: megnyugtató előnyt szerzett a visszavágóra a Manchester United! – videóval

Az Erik ten Hag által irányított Manchester United 4-1-re verte a Manuel Pellegrini vezette Real Betist az Old Traffordon az Európa-liga nyolcaddöntőjének odavágóján. A Juventus 1-0-ra nyert a Sallai Rolanddal felálló Freiburg ellen, míg a Fenerbahce a Sevilla vendégeként szenvedett vereséget Szalai Attilával a soraiban…

(Photo by Richard Callis/Eurasia Sport Images/Getty Images)

A vezetést az 5. percben szerezte meg a Manchester United, méghozzá egy igazán komoly védelmi hiba miatt. Ekkor Bruno Fernandes passzát Luiz Felipe éppen Marcus Rashford elé pöckölte, a vendégek játékosa próbált blokkolni, viszont ez nem sikerült neki, az angol csatár nagy erővel, védhetetlenül a léc alá lőtt. A 32. percben egyenlített a Real Betis, Juanmi játszotta meg Ayoze Perezt, aki ezt követően a hosszú alsót vette be. Az 52. percben újra előnybe került Erik ten Hag legénysége, Bruno Fernandes passzolt Antonyhoz, a brazil támadó egy-két labdaérintés után lövésre szánta el magát, ami a kapu hosszú felsőjében kötött ki. Az 58. percben kétgólosra nőtt a két csapat közötti különbség, Luke Shaw szögletét követően Bruno Fernandes bólintott Bravo kapujába. A végeredmény a 82. percben állt be, McTominay lövését még bravúrral védte Claudio Bravo, majd a kipattanót Weghorst már belőtte. 

Manchester United – Real Betis 4-1 (1-1)
Helyszín:
Old Trafford (Manchester); Vezette: Daniel Siebert (német)
Gólszerzők: Rashford (5.), Antony (52.), Fernandes (58.), Weghorst (82.) ill. Perez (32.)

A mérkőzés videós összefoglalója:

A mérkőzés egyetlen gólja az 53. percben született meg, ekkor Kostic remek beadását követően Di Maria bólintott a léc alá. A Freiburg színeiben kezdőként kapott lehetőséget Sallai Roland, Christian Streich az 59. percben cserélte le a magyar válogatott támadót. A gól IDE kattintva tekinthető meg. 

Juventus – Freiburg 1-0 (0-0)
Helyszín:
Allianz Stadion (Torino), Vezette: Tasos Sidiropoulos (görög)
Gólszerzők: Di Maria (53.) ill. –

A 79. percben Sudakov szöglete után Rakitskyi bólintott a Feyenoord hálójába, ezzel tehát megszerezte a Shatar Doneck. A gól IDE kattintva tekinthető meg. Az előnyt nem tudta megtartani az ukrán csapat, mivel a 88. percben Bullaude fejesével egyenlített a Feyenoord. A gól IDE kattintva tekinthető meg. 

Shatar Doneck – Feyenoord 1-1 (0-0)
Helyszín: Stadion Wojska Polskiego (Varsó); Vezette: Ivan Kruzliak (szlovák)
Gólszerzők: Rakitskyi (79.) ill. Bullaude (88.)

A vezetést az 56. percben szerezte meg a Sevilla, ekkor Jordan lövése megpattant az egyik vendég védőn, Bayindir pedig a másik irányba vetődött, így a labda a hálóban kötött ki. A gól IDE kattintva tekinthető meg. A 85. percben Rakitic passzolt Lamelához, aki két Fener hátvéd között lőtt a kapuba. A gól IDE kattintva tekinthető meg. Szalai Attila egyébként végig a pályán volt. 

Sevilla – Fenerbahce 2-0 (0-0)
Helyszín:
Ramón Sánchez Pizjuán Stadion (Sevilla); Vezette: François Letexier (francia)
Gólszerzők: Jordan (56.), Lamela (85.) ill. –