Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ádám Martin főszereplő volt csapata győztes góljánál – videóval

A dél-koreai bajnokság (K-League) 3. fordulójában a címvédő Ulszan Hyundai az FC Szöul otthonában lépett pályára vasárnap…

 

A bajnoki címvédő Ulszan Hyundai a harmadik mérkőzését is megnyerte a dél-koreai bajnokság (K-League) 2023-as kiírásában, miután érdekes körülmények közt aratott 2-1-es sikert az FC Szöul vendégeként. A gól nélküli első félidő után a második játékrész elején egy gyors gólváltás történt a csapatok közt, a szöüliak vezető góljára a vendégek két perc alatt válaszoltak, majd sokáig 1-1 volt az állás. A magyar válogatott támadója, Ádám Martin a 84. percben lépett pályára csereként és nem sokkal ezt követően főszerepet vállalt csapata győztes góljából. A korábbi NB I-es gólkirály sportszerűen visszadott egy labdát az ellenfélnek a beadásból, melyet hazaadtak a kapusnak, ő azonban érthetetlen módon megfogta azt. A bizonytalan kapus mellett az Ulszan gyorsan elvégezte a közvetett szabadrúgást, majd Ádám lőtt kapura, melyet a kapus védett, de az ismétlésből Lee Cung-Yong a hálóba talált.

Az Ulszan így háromból három győzelemmel kezdte az új szezont, az eddig ugyancsak százszázalékos Szöul pedig az első vereségét szenvedte el.

FC Szöul – Ulszan Hyundai 1-2 (0-0)
Gólszerzők: Na Sang-Ho (53.), ill. Joo Min-Kyu (55.), Lee Cung-Yong (88.)

 

A bajnokság aktuális állása