Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb fiatal argentin játékos szerződött az MLS-be – HIVATALOS

Az argentin bajnokságban (Liga Profesional) szereplő Lanús fiatal hátvédje az MLS-ben folytatja pályafutását…

 

A Los Angeles Galaxy a minap számolt be róla, hogy szerződtette a Lanús 19 esztendős balhátvédjét, Julián Audét, akivel 2027 év végéig szóló szerződést kötöttek.

A saját nevelésű bekk a 2021-es debütálása óta 25 mérkőzésen lépett pályára az argentin első osztályban, összességében pedig 54 tétmeccsen szerepelt. Fiatal kora ellenére rendszeres szereplője volt a Granate összeállításának. 2022-ben a Liga Profesionalban 13 találkozón lépett pályára, ezen kívül különböző hazai és nemzetközi sorozatokban is rendszeresen számításba vették. A tehetséges szélső védő a profik közt mostanáig egy-egy gólt és gólpasszt jegyzett.

“Örömmel jelentjük be Juliánt, mint a klub legújabb tagját. Rendkívül tehetséges, versenyképes fiatal játékos, aki nagyszerű alapokat szerzett előző klubjában és az argentin korosztályos válogatottakban. Bízunk benne, hogy mielőbb beépíthetjük őt a  csapatba, és tovább folytatódhat a fejlődése” – mondta Greg Vanney, az LA Galaxy vezetőedzője és sportigazgatója.

További dél-amerikai, főleg argentin labdarúgással kapcsolatos folyamatos, naprakész hírekért kövesd rendszeresen a Futballtangó oldalt!