Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Egy év után megválna támadójától az AC Milan! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő AC Milan együttese egy év után kész megválni támadójától, Divock Origitól.

(Photo by Loris Roselli/NurPhoto via Getty Images)

A legfrissebb olasz sajtóértesülések szerint az AC Milan gárdája már a nyári átigazolási időszakban szeretne megszabadulni Divock Origitól. A belga játékos tavaly nyáron ingyen érkezett a bajnoki címvédő alakulathoz, miután a Liverpoolnál lejárt a szerződése. A támadó Liverpoolból amolyan “legendaként” távozott, ám ezt a státuszát Milánóban egyáltalán nem tudta kiépíteni, ami többnyire annak köszönhető, hogy amikor lehetőséget kapott, akkor nem igazán tudta azt jó játékkal meghálálni. A Milan ráadásul anyagilag is jól jönne ki az üzletből, hiszen Origit ingyen szerezték meg, így minden egyes eurót haszonként foghatnának fel, főleg annak fényében, hogy az elmúlt átigazolási időszakok alapján nem épp a legkönnyebb pénzügyi helyzetben vannak. A hírek szerint a piros-feketék annk a csapatnak lennének hajlandóak eladni a belga támadót, aki legalább 15 millió eurót kész érte letenni az asztalukra.

Divock Origi az AC Milan mezében ebben a szezonban 25 mérkőzésen összesen 793 percet töltött a pályán, ez idő alatt pedig 2 gólt és 1 gólpasszt jegyzett. Szerződése 2026 nyaráig köti aktuális csapatához. Piaci értékét 8 millió euróra taksálja a transfermarkt.