Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A dél-amerikai szövetség a világbajnok díjazására készül

A dél-amerikai nemzetközi labdarúgó-szövetség a hétfő éjszakai rendezvényére meghívta a világbajnok argentin válogatott tagjait, akiket ünnepélyes keretek közt ki fognak tüntetni…

(Photo by Fareed Kotb/Anadolu Agency via Getty Images)

A CONMEBOL hétfőn Luquenóban tartja a Libertadores-kupa és a Copa Sudamericana 2023-as kiírások csoportköreinek sorsolását. Ennek alkalmából a világbajnok argentin válogatottat is meghívták az eseményre.

A vb-címvédő külön géppen érkezik a ceremóniára, majd az ottani egy-két órás szereplést követően máris visszatér Santiago del Esteróba, ahol kedd este vívja a következő felkészülési meccsét Curacao ellen. Eredetileg Lionel Scaloni szövetségi kapitány nem rajongott érte, hogy a válogatott a meccs előtt egy nappal utazgasson, de a CONMEBOL megkérte az argentinokat, hogy mindenképpen legyenek ott.

“Eleget teszünk a meghívásnak, mindenképpen ott leszünk Paraguay-ban, mert tisztelegni szeretnének nekünk” – erősítette meg Scaloni.

A kiszivárgott híresztelések szerint a nemzetközi szövetség különleges ajándékokkal fog kedveskedni a világbajnok argentin hősök számára.

 

További dél-amerikai, főleg argentin labdarúgással kapcsolatos folyamatos, naprakész hírekért kövesd rendszeresen a Futballtangó oldalt!