Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb sztárjával bontott szerződést az Olymiakosz – HIVATALOS

A Fluminenséhez visszatérő Marcelo után a görög bajnokságban (Super League) szereplő Olympiakosz újabb nagyobb nevű játékosával bontott szerződést…

Az  Olympiakosz a csütörtöki napon számolt be róla, hogy közös megegyezéssel felbontotta a tavaly nyáron igazolt James Rodríguez szerződését.

A szebb napokat is látott 31 éves kolumbiai karmester a 2022-2023-as szezonban minden sorozatot figyelembe véve 23 tétmeccsen hat gólt és öt gólpasszt jegyzett a piros-fehérek színeiben. A klub vezetése azonban nem volt elégedett a játékos mutatott játékával és formájával, ő pedig nem érezte jól magát a csapatnál, így még az idény vége előtt a kenyértörés mellett döntöttek.

Rodríguez 2014 és 2020 között a Real Madrid alkalmazásában állt, menet közben azonban két idényt kölcsönben eltöltött a Bayern München soraiban, és az utolsó madridi szezonja, a 2019-2020-as kiírás is felejthetően sikerült számára, így a “blancók” háza táján sem lehetett többé téma a visszatérése. Ezt követően az Evertonhoz került egykori edzője, Carlo Ancelotti szárnyai alá, majd a katari Al-Rayyan futballistája volt, de egyik csapatnál sem tudta megismételni fénykorában nyújtott teljesítményét.