Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ciprus: Gyurcsó újabb góllal járult hozzá csapata sikeréhez

A ciprusi bajnokság (1. Division) rájátszásának pénteki játéknapján a magyar játékosokat foglalkoztató AEK Larnaca hazai mérkőzést játszott az Omonia Nicosiával…

A harmadik helyen álló AEK Larnaca két első félidei góllal 2-0-ra legyőzte az Omonia Nicosiát a ciprusi bajnokság 31. fordulójának péntek esti mérkőzésén. A hazaiak magyar légiósa, Gyurcsó Ádám már az első tíz perc végén eredményes volt, ezzel a rutinos szélső a sérülése utáni visszatérés óta a harmadik meccsén már másodszor volt eredményes. A hazaiak később még egy meg nem adott gólt is szereztek, majd tíz perccel a szünet előtt a marokkói Imad Faraj talált be. Ezzel a két góllal pedig a larnacaiak magabiztos sikert arattak, a hosszabbításban egy újabb meg nem adott találatig jutottak, de az Omonia képtelen volt szépíteni, így nem forgott veszélyben a három pont.

Az idényben hatodik alkalommal eredményes Gyurcsó 86 percet töltött a pályán, Nikolics Nemanja azonban nem jutott szóhoz,  miközben a vendégeknél a magyar válogatott hátvédje, Lang Ádám végig a pályán volt, egy sárga lapot kapott.

AEK Larnaca – Omonia Nicosia 2-0 (2-0)
Gólszerzők: Gyurcsó (9.), Faraj (34.), ill.

A bajnokság aktuális állása