Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Légiósok: Ádám Martin betalált, rangadót nyert az Ulszan – videóval

A dél-koreai bajnokság (K-League) vasárnap reggeli mérkőzésén az Ulszan Hyundai a második helyezett FC Szöult látta vendégül…

 

A K-League-ben címvédőnek számító és listavezető Ulszan Hyundai fontos meccset nyert meg 3-2-re a második helyezett FC Szöul ellen. Jó iramban kezdte a mérkőzést a házigazda és az első negyedóra végén meg is tudta szerezni a vezetést, miután Lee Myung-Jae bal oldali elfutását követő bejátszását Ádám Martin pofozta a hálóba az ötös vonaláról. Az első játékrész végén az Ulszan ezzel a góllal volt 1-0-s előnyben. A szünetben a vendégek négyet cseréltek, majd azonnal kiegyenlítettek, ám kisvártatva Valeri Qazaishvili újra a hazaiakat juttatta előnyhöz. A grúz légiós a játékrész derekánál újból eredményes volt, így már 3-1 volt az előny. Ezt követően a Szöul erejéből már csak egy szépítő találatra futotta a hajrában, kiegyenlíteni azonban nem tudtak. Győzelmével a megállíthatatlan Ulszan immár 11 pontra hízlalta előnyét a bajnokság élén.

A 60 percet játszó magyar válogatott légiós a kilencedik pályára lépése alkalmával a második gólját szerezte az új szezonban.

Ulszan Hyundai – FC Szöul 3-2 (1-0)
Gólszerzők: Ádám (15.), Qazaishvili (49., 68.), ill. Kihm Shin-Jin (46.), Park Soo-Il (90+2.)