Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: minden bizonnyal vége Paul Pogba szezonjának!

Szinte biztosra vehető, hogy ebben a szezonban már nem léphet pályára az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő Juventus együttesében Paul Pogba, aki a Cremonese elleni találkozón sérült meg.

(Photo by Jonathan Moscrop/Getty Images)

Mint arról beszámoltunk, sérülés miatt mindössze 23 percet tudott a pályán tölteni Paul Pogba a Cremonese elleni hétvégi bajnokin. A francia középpályás a mai nap folyamán érkezett meg a Juve orvosi bázisára, ahol kivizsgálták, hogy mennyire lehet súlyos a sérülése. A vizsgálat után az olasz klub rövid közleményt adott ki, amelyből kiderül, hogy Pogba combsérülést szenvedett, de szerencsére jóval enyhébbet, mint ahogy az az első jelekből tűnt. Ettől függetlenül ebben a szezonban már minden bizonnyal nem fog pályára lépni a 30 éves játékos, az ilyen típusú sérüléseknél ugyanis nagyjából 3 hét kell a felépüléshez, a Serie A küzdelmei pedig június 4-én fognak záródni.

Mindez azt jelenti, hogy Pogba a visszatérése utáni első szezonjában a sérülései miatt összesen 10 mérkőzésen kapott lehetőséget Massimiliano Allegritől, és mindent egybevéve 161 percet töltött a pályán.