Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PSG: megtalálták Messi utódját! – sajtóhír

Minden arra utaló jel szerint már a Paris Saint-Germain labdarúgócsapata felkészült Lionel Messi nyári távozására, akinek már az utódját is megtalálták a Le Parisien című francia lap szerint.

A La Parisien állítja, Lionel Messi helyére a PSG vezetősége Bernardo Silvát szeretné szerződtetni.

A Messivel egyetemben a már az FC Barcelonával szintén szóba hozott portugál klasszis kapcsán nehéz elképzelni, hogy amennyiben Messi valóban visszatér Barcelonába, mind a kettőjüket szerződtetni tudná a katalán sztárcsapat, így a Manchester City együttesétől elvágyódó Silva Párizsban találhatná meg azt a bizonyos új kihívást karrierjében.

A Le Parisien beszámolója szerint a PSG szeretné kihasználni, hogy Luis Campos sportigazgató még az AS Monacóból jól ismeri Silvát, akivel a hírek szerint azóta is jó kapcsolatot ápolnak.

A Manchester City együttesével 2025 nyaráig szerződésben álló 80-szoros portugál válogatott kiválóság szerződtetése egyébként anyagilag még Messi fizetésének felszabadulása esetén is igen komoly terhet róhatna a PSG-re, hiszen Silva piaci értékét jelenleg is 80 millió euróra taksálják (forrás: Transfermarkt.

Mozgalmas nyár elé néznek a francia fővárosban…