Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

RB Leipzig: az edző nem tart Szoboszlai klubváltása miatt

Az elmúlt napokban egyre több  híresztelés látott napvilágot az RB Leipzig magyar légiósának nyári klubváltásával kapcsolatban…

(Photo by Hendrik Schmidt/picture alliance via Getty Images)

Az RB Leipzig vezetőedzője, Marco Rose újságírói kérdésekre válaszolva mondta el a véleményét Szoboszlai Dominik esetleges távozásáról a pénteki sajtótájékoztatóján:

“Relatíve nyugodt vagyok ezzel kapcsolatban. Szoboszlai kitűnően fejlődött itt, azt hiszem, ő is tudja, milyen szerepet tölt be a csapatnál, milyenek a körülmények, amelyek között dolgozhat. Különben pedig mindegy, hogy mit beszélünk, a végén úgyis a tények lesznek az érdekesek. De, amint mondtam, nem izgulok emiatt.”

A magyar válogatott csapatkapitánya a közelmúltban úgy fogalmazott, hogy három meccsig még biztosan lipcsei alakulatot erősíti, a bajnokság utolsó két fordulójában és a DFB-kupa-döntőben, majd meglátjuk mit hoz a jövő.

A 22 éves magyar labdarúgó leigazolását a legutóbbi hírek szerint komolyan fontolóra vette a Newcastle United együttese, amely jelen állás szerint BL-induló lenne a következő szezonban.