Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Honvéd: korábbi kispesti veheti át a csapatot az NB II-ben – sajtóhír

A Budapest Honvéd 3-1-es vereséget szenvedett a Mezőkövesd ellen, mellyel a kispesti csapat az NB I-es kiesés közelébe került…

A Nemzeti Sport információi szerint a jelenleg a Budafokot irányító Mátyus János vagy a csapattal korábban Magyar Kupát is nyerő Supka Attila veheti át a Budapest Honvéd irányítását a következő szezontól, amennyiben a csapat kiesik a másodosztályba.

A Budafokot MK-döntőig vezető Mátyus annak idején a kispestiek saját nevelésű játékosa volt, edzőként még nem vállalt szerepet az egyesületnél. A legutóbb Mezőkövesden dolgozó Supka amellett, hogy szintén a Honvédnál nevelkedett, három különböző megbízás alkalmával vezette a csapatot, legnagyobb sikere a 2007-es Magyar Kupa-győzelem volt.

Az utolsó forduló előtt a Honvéd egy ponttal a MOL Fehérvár mögött, a kiesést jelentő 11. helyen helyezkedik el, és az utolsó körben több pontot kell szereznie a bennmaradáshoz a Puskás Akadémia ellen, mint a fehérváriaknak a már kiesett Vasas ellen.

Amennyiben a Honvéd elkerülné a kiesést, könnyen elképzelhető, hogy Dean Klafuric továbbra is maradhatna a csapat edzője.