Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PL: hamarosan szerződést hosszabbít védőjével a Manchester United! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester United együttese hamarosan meghosszabbítja védője, Diogo Dalot szerződését.

(Photo by Craig Mercer/MB Media/Getty Images)

Fabrizio Romano legfrissebb értesülései szerint a Manchester United együttese hamarosan bejelentheti, hogy meghosszabbítja védője Diogo Dalot szerződését. A portugál játékost az aktuális kontraktusa 2024 nyaráig köti a “Vörös Ördögökhöz”, ám a beszámolók alapján a 24 éves futballista napokon belül egy új hosszú távra szóló megállapodást fog aláírni. Ennek az egyik legfőbb oka Erik ten Hag személye, Dalot ugyanis a holland trénernél manchesteri pályafutása során talán először tartósan meghatározó játékossá tudott válni. Ezt jól mutatja, hogy a védelem mindkét oldalán bevethető futballista ebben a szezonban 41 meccsen kapott lehetőséget és több mint 3150 percet tölthetett a pályán.

Diogo Dalot 2018 nyara óta tartozik a Manchester United kötelékébe. A klub színeiben azóta 106 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 3 gólt és 6 gólpasszt jegyzett.