Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: így búcsúzott a Camp Noutól Sergio Busquets! – videóval

Mint ismert, az FC Barcelonától a nyáron távozó klubikon, utolsó hazai mérkőzését játszotta a Mallorca ellen a Camp Nouban, amelynek közönségétől egy megható beszéddel búcsúzott a lefújást követően.

Busquets-et – és a szintén búcsúzó Jordi Albát – hosszasan ünnepelték a társak, valamint a szurkolók a gyepen, amikor is Busquets magához ragadta a szót közel 90.000 szurkoló előtt.

“Gyerekkorom óta az álmaimat éltem meg! Szeretnék köszönetet mondani minden játékostársamnak, minden edzőmnek és mindenkinek, aki segített, hogy ezt a csodálatos utazást átélhessem. Köszönök Nektek is mindent (a szurkolóknak)! Megtisztelő volt a Barcában futballozni, előttetek! Hálás vagyok a családomnak is, akik mindenben mellettem álltak. Köszönök mindent! Most elköszönök Tőletek, de ígérem, hogy hamarosan találkozunk! Éljen a Barca! Éljen Katalónia!” – fogalmazott a fentebb mellékelt teljes beszéde során a 34 esztendős klubikon, akinek tiszteletére a Camp Nou legtöbbet skandált rigmusa a Mallorca elleni találkozón a ‘Busi! Busi!’ volt.