Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Tapasztalt középpályást igazolt az Ajax Amszterdam! – HIVATALOS

A holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Eredivisie) szereplő Ajax Amszterdam hivatalos weboldalán számolt be arról, hogy szerződtette a Toulouse középpályását, Branco van den Boomen-t…

Az Ajax Amszterdam színeiben folytatja pályafutását a következő szezontól Branco van den Boomen, aki az elmúlt három idényt a francia Toulouse-nál töltötte. A tapasztalt középpályás szerződése lejár a francia klubnál, így ingyen csatlakozik a holland sztárcsapathoz. Van den Boomen egyébként 2011-2014-ig az Ajax-nál pallérozódott. 

Branco van den Boomen több holland gárdánál is megfordult karrierje során. Játszott többek között a Heerenveen illetve a Willem színeiben, viszont az élvonalban nem igazán tudta megvetni a lábát. A Toulouse-hoz 2020 nyarán került, ahol tehát három évet húzott le. Ebből két szezont a másodosztályban, míg a mostani idényt a Ligue 1-ben töltötte. Mindent egybe véve 120 találkozón húzhatta fel magára a francia csapat szerelését, melyeken 23 találatot és 45 gólpasszt jegyzett. Társaival a jelenlegi kiírás során elhódították a Francia-kupát.