Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Karim Benzema a héten dönt arról, hogy távozik-e a Real Madridból – sajtóhír

A Real Madrid csatára, Karim Benzema kapott egy nagy összegű ajánlatot Szaúd-Arábiából, amin a játékos a spanyol sajtóhírek szerint olyannyira elgondolkodott, hogy vasárnapig kért időt arra, hogy eldöntse, távozik-e a spanyol csapatból. 

(Photo By Oscar J. Barroso/Europa Press via Getty Images)

A spanyol Odena CER értesülései szerint Karim Benzema tájékoztatta a Szaúd-Arábiából érkező ajánlatról jelenlegi csapatát, a Real Madridot és gondolkodási időt kért, amit a klub meg is adott neki annak ellenére, hogy szóban már megállapodtak a hosszabbításról. A francia csatár a hírek szerint vasárnapig dönti el, hogy marad-e Spanyolországban, vagy csatlakozik Cristiano Ronaldóhoz Szaúd-Arábiában. A játékos magával az elnökkel, Florentino Perezzel is beszélt, aki megérti, bárhogy is dönt.

Mint ahogy arról beszámoltunk, Benzemát megkereste a szaúdi állam – szóval nem egy konkrét klub – egy 200 millió eurós ajánlattal, amelyet két szezonon át fizetnének ki neki. Maga választhatja meg, hogy melyik csapatban szeretne játszani. A kapott pénzből nem kell adót fizetni, és a reklámbevételeit is megtarthatja.

Benzema szerződése hivatalosan június 30-án jár le, és még nem írták alá az új megállapodást, így a francia csatár nyáron ingyen távozhat a Real Madridtól, ahol 14 éve futballozik.