Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Kerkez álma lenne a Benficához szerződni

Portugál sajtóinformációk szerint bár a tárgyalások élénken zajlanak, továbbra sincs megegyezés a magyar válogatott tehetséges balhátvédjének klubváltásáról…

(Photo by ANP via Getty Images)

A portugál Record beszámolói szerint a Benfica ugyan minden személyes feltételről megegyezett Kerkez Milossal, de egyelőre nem tudtak dűlőre jutni jelenlegi klubjával, a holland AZ Alkmaarral az átigazolási összeggel kapcsolatban.

A hírek szerint a holland klub 20-25 millió euró körüli összeget kérne a fiatal magyar hátvédért, a portugálok azonban csak 10 millió eurót és további bónuszokat fizetnének érte.

A magyar válogatott 19 éves balhátvédje tavaly januárban került a holland együtteshez, azóta Kerkez állandó játéklehetőséget követelt magának és stabil, energikus teljesítményére számtalan európai csapat felfigyelt. A fiatal bekk az AZ színeiben 55 tétmérkőzésen öt gólt szerzett és kilenc gólpasszt adott.

Kerkez édesapja, Szebasztijan Kerkez a minap a portugál lapnak fia közelgő klubváltásának lehetőségeiről beszélt: “Ha Milos tényleg a Benficában köt ki, akkor számára ez egy megvalósult álom lesz. Lélekben ő már Lisszabonban van. Több mint tíz különböző ajánlatot kaptunk, szóval ha csak a pénz érdekelt volna minket, akkor Angliába mentünk volna.”